Preloader logo

IQOS zona u sklopu kompanije Philip Morris / Niš

Cilj predmetne adaptacije je promena izgleda prostora sa promenom funkcije iz prostorije za pušenje u IQOS zonu, u cilju formiranja prijatnog i savremenog prostora.

Enterijer je projektovan tako da oblikuje prostor u estetskom pogledu na savremeni način, da ga podredi traženoj funkciji i da odgovara vizuelnom identitetu kompanije “Philip Morris operations AD”. Pod tim se misli na izbor materjala, obradu površina, oblikovanje elemenata enterijera, zidova i plafona, međusobni odnos svih elemenata pri čemu treba postići sklad primenom IQOS opreme.

Arhitektonskim oblikovanjem enterijera, kao i adekvatnim dizajnom osvetljenja i odabirom svetiljki, postignut je željeni moderan vizuelni efekat. Kao glavni element enterijera nameće se centralni pult, vizuelno naglašen prelaskom materijalizacije sa poda na sam pult. Ostali elementi enterijera rešeni su u savremenom minimalističkom duhu. Dominira jednostavan, svedeni dizajn sa primenom tipskih IQOS elemenata i opreme, obogaćen prirodnim zelenilom.

INVESTITOR: Philip Morrris Serbia
LOKACIJA: Niš, Srbija
POVRŠINA: Pbruto = 42m²
GODINA: 2019.

Image module