Projektovanje / Konsalting / Nadzor

Izrada kompletne projektno – tehničke dokumentacije za sve tipove građevinskih objekata od početnih ideja-idejnih rešenja, idejnih projekata, projekata za građevinsku dozvolu, projekata za izvođenje do projekata izvedenih objekata

Pružanje stručnih saveta, analiza i preporuka, kao i izrada projekata racionalizacije u fazi projektovanja i izvođenja objekata.

Vršenje stručnog nadzora u toku građenja objekata obuhvata kontrolu i proveru kvaliteta izvođenja svih vrsta radova, primenu propisa, standarda i tehničkih normativa, kontrolu i proveru količina izvedenih radova, praćenje dinamike gradnje.

Image module

BIM

Izrada kompletne projektno – tehničke dokumentacije u BIM softveru, REVIT i TEKLA.

Building Information Modeling (BIM) je proces zasnovan na 3D modelu koji inženjerima u arhitekturi i građevinarstvu pruža uvid i alate za efikasnije planiranje, projektovanje, konstrukciju i upravljanje zgradama i infrastrukturom. BIM može predstaviti kompletan životni vek objekta, od procesa gradnje do načina korišćenja, tj. održavanja objekta.

Korišćenje BIM softvera pruža izuzetno jednostavno dobijanje svih potrebnih informacija o projektu, obim i određena polja rada mogu biti izdvojena iz projekta i posebno definisana.

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module