Image module

Završena izgradnja helidroma u okviru KC u Nišu

11.06.2019.

Kompanija Kapaprojekt nakon urađenog projekta, uspešno je zavrsila i izgradnju helidroma za potrebe Kliničkog centra Niš. Helidrom je sertifikovan i projektovan po evropskim i svetskim standardima.

Izgrađen je u blizini zgrade novog Kliničkog centra, iza Hitne pomoći.

Klinički centar u Nišu druga je zdravstvena ustanova u Srbiji koja je dobila helidrom. Time je omogućen prijem hitnih pacijenata i transport iz zgrade KC u svakom trenutku, za humane i socijalne usluge spasavanja ljudskih života.

Image module

Izrada projekta za izgradnju helidroma u Nišu

26.10.2018.

Nastavak uspešne saradnje sa Kliničkim centrom Niš. Potpisan je ugovor za projekat i izgradnju helidroma koji će biti korišćen u medicinske svrhe u okviru kompleksa kliničkog centra Niš.

Image module

LIDL: Otvaranje lanca i izgradnja novih objekata

11.10.2018.

Ponosni smo na saradnju i ukazano poverenje na izradi projekata za nekoliko objekata u Srbiji.
Mnogi su završeni i poceli su sa radom, a nasa saradnja sa LIDL-om se nastavlja na novim projektima objekata u Zaječaru i Paraćinu.

Image module

Dva priznanja na Trijenalu 2018 u Nišu

05.10.2018.

“Trijenale arhitekture Niša 2018” predstavlja presek arhitektonskog stvaralaštva jugoistočne Srbije u periodu od 2015. do 2018. godine. Organizatori su Društvo arhitekata Niša zajedno sa Inženjerskom komorom Srbije.

Za “Trijenale” su selektovana 84 rada u pet kategorija.

Kompanija Kapaprojekt ponosna je na priznanja dobijena u dve kategorije: arhitektonski projekti (za projekat poslovne zgrade u Nišu) i arhitektonske realizacije (za aneks dečije interne klinike i hirurgije u Nišu).

Image module

Muzej ROCK’N’ROLL-a U Zaječaru

02.07.2018.

Povodom 52. “Zaječarske gitarijade”, 30. juna postavljen je kamen temeljac za Rock’n’roll muzej, za koji je projekat radila kompanija Kapaprojekt. Muzej će biti smešten u sklopu Spomen parka „Šuma Kraljevica“, na blagom uzvišenju u odnosu na zonu održavanja Gitarijade, planirane je spratnosti P+1 i prostiraće se na oko 1.100m².

Pored muzeja projektom su obuhvaćeni i bungalovi za smeštaj učesnika festivala.

Novoprojektovani objekti, svojom tematikom i arhitektonskim oblikovanjem, predstavljaće dominantnu i prepoznatljivu tačku čitavog kompleksa.

Image module

Počela izgradnja škole u Doljevcu

15.06.2018.

Počela je izgradnja školskog kompleksa u Doljevcu, površine 2 600m². Kompleks se sastoji iz dva dela: predškolske ustanove i srednje škole. Deo srednje škole karakteriše savremeni koncept uređenja kompletnog školskog prostora sa specijalizovanim učionicama za informatičku nastavu i obrazovanje.