• 22.07.2016.
  Sanacija fabrike Tigar Tyres - Michelin

  Sanacija konstrukcije objekta valjare, u okviru fabrike Tigar Tyres-Michelin u Pirotu, privedena je kraju. Kompanija Kapaprojekt je angažovana na izradi projekta i bila zadužena za dvadesetčetvoročasovni nadzor radova na sanaciji 4500 m² prostora fabrike.

 • 18.05.2016.
  Počela izgradnja dečijeg HO odeljenja

  Prva faza izgradnje aneksa dečijeg hematološko-onkološkog odeljenja počela je u saradnji udruženja Nurdor (Nacionalno udruženja roditelja dece obolele od raka) i kompanije Kapaprojekt.
  Novo odeljenje, ukupne površine 750 m²,  prostiraće se na dva nivoa zgrade Dečije klinike u Nišu i biće izgrađeno u skladu sa potrebama dece i njihovog oporavka, uz negu po najvisim standardima. Prvom fazom projekta predviđena je izgradnja novog krova. Sredstva za izgradnju klinike prikupljen je kroz akcije Nurdora, donator projekta i nadzora radova je kompanija Kapaprojekt.

 • 09.05.2016.
  Saradnja sa Lidlom

  Kapaprojekt je započeo saradnju sa velikim trgovinskim lancem - LIDL.
  Za potrebe Lidl-a, u sklopu izgradnje njihovog novog prodajnog objekta u Leskovcu, kompanija Kapaprojekt je izradila projektno - tehničku dokumentaciju za objekat površine 2500 m².

 • 04.04.2016.
  Sanacija klizišta

  Klizište koje je ometalo život stanovnika u selu Gabrovac, pored Niša, je uspešno sanirano.
  Za sanaciju klizišta, površine 2756 m². Pored ovog sanirano je i klizište u ulicama “Partizanskih kurira„ i “Vase Smajevića„, površine 1040m². Kompanija Kapaprojekt je za potrebu sanacija izradila kompletnu projektno-tehničku dokumentaciju.