Enterijeri

Enterijer Gravity Code-a

Informacije

Nekada stambena jedinica, sada je poslužila kao novi radni prostor za Gravity Code, novu kompaniju za razvoj softvera. Na površini od 240m² i na tri sprata, opremljen je prostor za rad kolektiva od 25 ljudi.
Prizemlje predstavlja ulaznu i javnu, relaksacionu zonu, sa garderobom za osoblje kolektiva i dnevnom sobom.
Na prvom spratu nalaze se kancelarije direktora i marketinga. Kancelarija direktora je klasična kancelarija sa 3 radna mesta, dok je kancelarija za marketing donekle prostranija i sadrži, pored radnih mesta, prostor za sedenje, kao i arhivske ormare.
Tavan je namenjen IT sektoru - programiranje i grafički dizajn.
Prilagođavanjem ovog prostora, Gravity Code dobija svoj radni prostor.

Podaci

Lokacija: Niš, Srbija
Površina: 240m²
Godina: 2018.